بررسی کیا استرینگر (Stinger GT)
اخبار
برای بررسی کیا استرینگر 2018 به پیست نوربوگرینگ واقع در آلمان رفته ایم این پیستی با طول 20 کیلومتر که 73 پیچ داردو جزء چالشی ترین پیست های دنیا محصوب می شود.
کمپانی کیا موتورز تا دیروز برای تولید خودروهای اقصادی شناخته می شد ولی پس از ورود آلبرت بیِرمَن این رویه دچار تغییر شد, بیِرمَن قبل اینکه در سال 2014 به کیا بپیوندد 32 سال به عنوان مدیر بخش تولید اتومبیل های کیت M شرکت BMW مشغول بود.
با نشستن در پشت فرمان Stinger GT که نسخه 4چرخ متحرک بود قرار بر این شد که با توجه خطرناک بودن پیست نوربوگرینگ حتی برای رانندگان حرفه ای و تعداد بالای تصادفات اتفاق افتاده در پشت خودروی راهنمای خود که آن هم یک استرینگر دیفرانسل عقب بود برانیم. ولی متاسفانه به نظر می رسید که راننده پیشتاز ما که در خودرو راهنما حضور داشت توجیح نشده بود و پس از روشن کردن خودروها از جای خود کنده شد.
در صورتی که خودرو در وضعیت اسپورت قرار داده شود سیستم تعلیق کمی سفت تر می شود و استرینگر تقریبا 1800 کیلیویی از جای خود کنده می شود. بر خلاف بیشتر پیست ها نوربوگرینگ از شانه جاده نرم بی بهره است لذا شاسی استرینگر ما به خوبی در پروسه تعقیب خوروی پیشتاز اساسی تست شد!
موتوری که به استرینگر قدرت می دهد 3.3 لیتر 6 سلندر توربوشارژ با 365 اسب بخار قدرت استکه این خودرو سنگین را در کمتر از 5 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رساند, متاسفانه در حین دور زدن داخل پیچ و هنگامی که مجبور به معکوس کشیدن می شوید تاخیر تاثیر توربو بسیار نا امیدکننده است. ولی برعکس توربو سیستم اگزور نسب شده بر روی این خودرو صدای غرش گوش نوازی دارد که در خودرو های V6 خیلی دیده نمی شود.
این خودرو در آمریکا با موتور 2 لیتری توربوشارژ 4 سیلندر عرضه می شود که 255 اسب بخار قدرت دارد و شتاب صفر تا صد آن 6 ثانیه است. تنها گیربکس ارائه شده برای استرینگر 8 دنده اتوماتیک که به یک صفحه گلاچ دوگانه وصل می شود.
فروش استرینگر 2018 انتهای امسال شروع خواهد شد و قرار است قیمت نسخه 4 سیلندر از 30 هزار دلار و نسخه 6 سیلندر GT از 40 هزار دلار شروع شود.